Digital Expert 

Év CIO-ja 2017

Idén is a Vezető Informatikus Szövetsége (VISZ) őszi évadnyitó rendezvényén, az INFOHAJÓ-n adták át az Év CIO-ja, valamint a tavaly alapított, a szervezet elnökeként hosszú időn át tevékenykedő Braun Péter nevét viselő elismerést, amellyel a Szövetség a 35 évnél fiatalabb informatikai vezetők munkáját szeretné elismerni.

Bővebben: Év CIO-ja 2017

E-Banking Summit & Awards 2017

A rendezvény egyedülálló módon kapcsolja össze a modern gazdaság működtetésének alappillérét jelentő szolgáltató szektorokat, az ICT cégeket, illetve a bankokat és biztosítótársaságokat. Olyan kérdésköröket tárgyaltak, amelyek betekintést nyújtanak a legújabb technológiák révén megnyíló lehetőségekbe, és a pénzügyi szolgáltatásokkal szembeni elvárások és igények változásaiba, továbbá a kettő összhangjából megvalósuló innovációkba.

Bővebben: E-Banking Summit & Awards 2017

E-Banking Summit & Expo 2017.01

DIGITÁLIS ÁTALAKULÁS A BANKOLÁSBAN

Eljött-e az ideje a banki folyamatok teljes modernizálásának Magyarországon? 

A rendezvény egyedülálló módon kapcsolja össze a modern gazdaság működtetésének alappillérét jelentő szolgáltató szektorokat, az ICT cégeket, illetve a bankokat és biztosítótársaságokat.

Bővebben: E-Banking Summit & Expo 2017.01

Termelékenység 4.0

E-Banking évkönyv 2017

A versenyképesség egyik fő indikátora az,  amelyik egy adott feladat, termék, szolgáltatás produkálásához felhasznált erőforrás mennyiségét adja meg. Hogy előállítsunk egy ilyen  indikátort. mérni kell. És aha márni kezdünk valamilyen üzleti mutatót, arról tudomásunk van az adott mutatóra hatással lévőknek, akkor szinte bizonyos, hogy az adott mutató javulásnak indul. Ám ez csak a kezdet.

Bővebben: Termelékenység 4.0

"Az üzlet háború"

Biztosítás 2017 Konferencia

„Az üzlet háború” Boros Péter előadása

Minden hadsereg tökéletesen felkészült - az előző háborúra.

Közel 250 fő részvételével zajlott ma a Portfolio Biztosítás 2017 konferenciája.

Bővebben: "Az üzlet háború"